Ulkoporeallas Aresso Prato

Varastossa.

8 249,00 €
6 490,00
Säästät 21 %


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotirahti, Nouto myymälästä Seinäjoki, Posti Ovellepaketti 21

Nautiskele Aresso Prato ulkoporealtaassa!

Aresso ulkoporeammeiden suunnittelussa on tähdätty matalaan energiankulutukseen mukavuudesta tinkimättä.

Kun hyvä ei riitä Aresso päivittyy entistä paremmilla varusteilla, pumpputeholla ja lukuisilla suuttimilla. Prato edustaa markkinoiden ns. "high end" -sarjaa ominaisuuksien, mutta ei hintansa puolesta.

5,9kW(8,0HP) vesipumppu teho ja 58 vesisuutinta. Aresso korkeimassa mallisarjassa yhdistyy ennen kaikkea suuri suutinmäärä suhteutettuna erittäin tehokkaaseen pumpputehoon. Kun normaalisti tässä hintaluokassa on totuttu noin 40 suuttimeen ja kahteen 2,2kW tai pienempään hierontapumpputehoon, Aresso laittaa tämän hintaluokan ulkoporeallasmalliston täysin sekaisin. Aresso Prato ulkoporealtaassa on kaksi kappaletta 2,2kW vesipumppuja sekä yksi 1,5kW vesipumppua. Yhteensä siis pumpputeho on uskomattomat 5,9kW / 8,0hp, jotka takaavat uskomattoman hierontaelämyksen 58 vesisuuttimeen.

Suuttimien asettelulla on merkitystä. Ei ole yhdentekevää missä ja minkälaisia suuttimia altaassa on. 5,9kW vesivoimaa käyttäessä 2,5" ja suuremmat suuttimet heräävät isosti eloon. Isojen vesisuuttimien poreet hierovat käyttäjän kipeät lihakset, rentouttavat virkistäen mieltä. Suutinten sijoittelu on insinöörityön taidonnäyte, kokonaisuus luo miellyttävän kylpykokemuksen kerta toisensa jälkeen.

Poreen yksilöllinen säätö. Aresso Pratossa on yhteensä viisi kappaletta vesi - ja ilmasäätimiä. Näiden säätimien avulla poreen voimakkuus sekä haluttu porealue voidaan säätää täysin portaattomasti. Suljettavat suuttimet varmistavat, että hierontakokemus on jokaiselle käyttäjälle täydellinen ja ennenkaikkea nautintoa täynnä. 

Kyse ei ole ainoastaan suuttimista tai pumpputehosta. Prato on varustettu aina vakiona ultraviolettivalolla, joka tuhoaa altaan baktreereja erittäin tehokkaasti vähentäen ulkoisen kemikaalin käytön jopa puoleen. UV-valo yhdistettynä tehokkaaseen otsonaattoriin takaavat erittäin kirkkaan ja hygieenisen veden. Tällä tavoin myös altaan veden vaihtoväliä voidaan pidentää, joka kuormittaa luontoa ja kukkaroa vähemmän. UV-valolaitteet käyttävät ultraviolettisäteilyä allasveden desinfiointiin; suurienerginen UVC-säteily on tehokas keino bakteerien tappamiseen. Alun perin ultraviolettisäteily otettiin käyttöön jäteveden puhdistamisessa, mutta nykyisin yleisempi käyttökohde on juomaveden puhdistus. Myös uima-altaissa ja ulkoporealtaissa käytetään ultraviolettisäteilyyn perustuvia desinfiointilaitteita, jotka vähentävät kemikaalien tarvetta. Ultraviolettilampuilla desinfioidaan myös leikkaussaleja.
 

Otsooni tehokas apu veden laadun ylläpitoon. Otsonointi perustuu voimakkaaseen hapetukseen, joka neutralisoi erittäin tehokkaasti altaan näkymättömiä bakteereja. Otsonointi perustuu tyypillisesti uv-säteilyn, hapen ja kosteuden yhteisvaikutukseen. Otsonointilaitteissa eli otsonaattoreissa, on uv-säteilyä tuottava lamppu, joka yhdessä hapen ja kosteuden kanssa tuottaa otsonia. Näin tapahtuva otsonointi siis jäljittelee luonnossa tapahtuvaa otsonin syntymistä. 

 Tekniikka by Balboa. Balboa USA kuten olettaa saattaa. Aresso ulkoporealtaat luottavat vain ja ainoastaan Balboan lämmittimiin, ohjauspaneeleihin ja keskusyksiköihin. Vaivattomuus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat asioita joita arvostamme. Tiesithän, että Balboa on kiistatta maailman johtavin ulkoporealtaiden ohjauslaitteiden toimittaja ja valmistaja. Markkinoilla olevat Waterway sekä Gecko ovat myös erittäin laadukkaita, mutta huollot sekä varaosien saanti on erityisen hankalaan verrattaessa Balboaan.

Näyttävä valaistu ulkoverhous on toteutettu tutulla näyttävällä 150mm leveällä vaakapaneelilla ja jokaiseen nurkkaan on upotettu ulkoverhousvalot, tehden altaan kokonaisuudesta erityisen tunnelmallisen ja kauniin kokonaisuuden. 

Tinkimätön LED valaistus. Aresso Prato ulkoporealtaan LED valaistus on toteutettu 5" päävalolla sekä 20 kappaleella vesirajaledejä. Yhdistelmä takaa tunnelmallisen ja kauniin kokonaisuuden. Haluttu väri voidaan lukita tai nauttia portaattomasti vaihtuvasta väriohjelmasta. 20 vesirajalediä ovat minimivaatimus meille, jos tavoitellaan tasaista ja yhtenäistä kaunista valotunnelmaa. On hyvä huomioida, että vesirajaledin ledikohtainen teho ei ole erityisen suuri, joten vesirajaledien lukumäärään on hyvä kiinnittää huomioita.

Wi-fi optio tuo tarvittaessa lisämukavuutta altaan käyttöön. Balboan tarjoama bwa järjestelmä mahdollistaa altaan käytön omasta älypuhelimesta. Sinun on helppo tarkastaa altaan lämpötila, käyttöasetus tai vaikka käynnistää vesipumput kunhan allas ja älypuhelin on kytketty wi-fi verkkoon.

Jäätymisenesto turvaa. Aresso Lucca ulkoporealtaan talvisäilytys on tehty erittäin helpoksi, sillä siinä on täysin automaattinen jäätymisenestojärjestelmä. Altaan vesipumput käynnistyvät automaattisesti, mikäli veden lämpötila laskee alle 8,2 asteen. 

7,3mm Usa Aristechin ulkoverhous on maailman laajuisesti parasta mitä ulkoporealtaisiin on tarjolla. Ulkoporealtaan ostamisessa ei ole kyse vain pumpuista, suuttimista ja valoista. On hyvä kiinnittää huomioita myös asioihin, jotka välttämättä ei ole aina eniten esillä mutta ovat silti kaikista oleellisimpia allasta valittaessa. Amerikassa valmistettu allasakryyli on ennenkaikkea erityisen näyttävä sekä viimeistelty mutta ennenkaikkea akryyliosalle tarjotaan 10 vuoden takuu. Vastaavia takuita tarjotaan vain ulkoporeallasmalliston suurimmilla valmistajilla kuten Cal Spas tai Jaquzzi. Vaikka laatu ja takuut ovat samat, hinta vain murto-osan. Aressossa saat huippulaatua huippuhintaan. Huomioithan ostaessasi allasta, että heikot allasakryyleissa voi ilmetä kuplimista jo muutaman vuoden käytön jälkeen. Mikäli kuplimista ilmenee, allas on vaihtokunnossa. Tämä ei ole pelottelua, haluamme vain että asiakkaamme tietävät mitä ovat ostamassa.

TTH Trithermal Heating™ uskomaton eristys. Kolmiosaisen Trithermal Heating™ eristyksen ansiosta Aresso ulkoporealtaat eivät hävitä hukkalämpöä ilmakehään edes kovimmillakaan pakkasilla.
Eristys alkaa altaan runko-osasta, johon on ruiskutettu uretaania jopa 40mm vahva kerros. Uretaanieristyksen jälkeen altaan ja ulkopaneleiden väliin jää eristävä ilmavaippa.
Ilmavaipan merkittävyys korostuu käytännössä siten, että ilman lämmitintä pumppujen hukkalämpö pystyy pitämään allasveden yli 30 asteessa ulkolämpötilan ollessa 0 -asteessa. Ilmavaipan sulkee ABS-muovista valettu paksu pohja ja tiivis ulkopanelointi, johon on asennettu 30mm vahvat eristelevyt, eristelevyt myös ulkoporealtaan pohjassa. Eristemateriaalina käytetään suulakepuristettua polyeteeniä, jonka vahvuuksia ovat tehokas lämmön- ja kosteudeneristys. Polyeteenin yhtenä vahvuutena on myös sen hyvä ääneneristys. Pumppujen tuottama ääni saadaan tehokkaasti vaimennettua eristerakenteen ansiosta.
Pumpuista säteilevä hukkalämpö heijastetaan takaisin altaan uretaaniin ja putkistoon tähän kehitetyllä alumiinipintaisella foliomatolla.
Foliomaton 5mm eriste vähentää säteilylämmön etenemistä ulkopanelointiin ja viimeiseen eristekerrokseen.  Altaan runko ei ole kosketuksissa ulkopanelointiin, tällä tapaa estetään kylmäsiltojen muodostuminen.
Tiivistettynä TTH Trithermal Heating™ eriste on kolmikerroksinen:
    1. 30-40mm ruiskutettu uretaanieriste
    2. 5mm foliomattoeristys
    3. 30mm polyeteenieriste

 Lämpökansi eristää entisestään. Kaikki Aresso ulkoporealtaat toimitetaan 100-120mm paksulla lämpökannella. Lämpökansi on erittäin korkealaatuisesti valmistettu kuten kaikki muutkin Aresso ulkoporealtaissa käytetyt komponentit. 120mm - 100mm lämpökansi eristää täysin allasveden haihtumisen ilmakehään. Lämpökameralla kuvatessa kovimmallakaan pakkasella kannen läpi ei voitu havaita lämmön haihtumista. Mikäli kuitenkin haluat Aresso altaasi 150mm-120mm lämpökannella me tarjoamme sen Sinulle. Kysy tästä lisää.

Istuma vaiko makuupaikkoja? Prato tarjoaa kaksi ergonomista ja syvää makuupaikkaa. Makuupaikat ovat leveitä ja syviä jotka sopivat jokaiselle käyttäjälle. Näissä lepopaikoissa mieli rentoutuu ja keho lepää. Teknisesti järkevästi asetellut suuttimet lisäävät kylpynautintoa entisestään. Mikäli perheesse halutaan korkeampaa paikkaa Prato tarjoaa kaksi hieman korkeampaa istumapaikkaa mahdollistaen että allas sopii jokaiselle perheelle. 

216 x 216. Kun ulkoporeallas on molempiin suuntiin saman mittainen helpottaa se altaan asemointia haluttuun paikkaan. Mikäli altaassa käytetään kansihissiä, kansihissi voidaan asentaa mille tahansa sivulle eikä täten kannen avautuva sarana rajoita kansihissin asennusta. Kuten voidaan huomata Aresso ulkoporealtaissa jokainen osa-alue on pyritty suunnittelemaan tarkasti asiakasta ja käyttöä ajatellen.

Suuttimien laatu ja rungon valinta antaa mahdollisuuden altaan räätälöintiin. Aresso ulkoporealtaissa suuttimien rungot ovat tarkkaan valitut siten, että roto ja jet suuttimia voi halutessaan vaihdella tai muuttaa. Jokaisella käyttäjällä on omat vaatimuksensa, roto ja jet suuttimilla voit räätälöidä altaan juuri itsellesi sopivaksi.

9,6 neliömetrin suodatusteho kuormittaa vähemmän luontoa. Aresso altaissa on aina vakiona Darlly Europen 4,3 neliömetrin suodattimia yksi tai kaksi kappaletta. Prato mallissa näitä suodattimia on aina kaksi nostaen suodatustehon 9,6 neliömetriin. Voisimme tarjota asiakkaillemme heikkoja 2 neliömetrin suodattimia, mutta sitä emme tarjoa. Vaadimme altailtamme parasta  ja haluamme seistä valintojemme sekä sanojemme takana. Laadukkaat suodattimet kestävät pidempään, vaihtoväli harvenee allasvesi pysyy parempana. Kaikki nämä muodostavat pienemmän hiilijalan jäljen ja energiatehokkaan käytön.

Korkeaa laatua ja käyttömukavuutta. Prato kuten kaikki muut Aresso ulkoporealtaat ovat erittäin tarkkaan valmistettuja. Käytetyt komponentit ovat markkinajohtajien valmistamia. Työn laatu ja viimeistely hipoo silmää laaduntarkkailun ollessa ensiluokkaista.

Jokainen allas testataan. Aresson jokainen ulkoporeallas täytetään vedellä jonka jälkeen käydään 78 osaisen tarkastuslistan läpi ennen lopullista toimitusta. Tällä tavoin varmistamme, että jokainen allas täyttää tarkat laatukriteerit.


Takuu lisää luotettavuutta. Aresso Praton rungolle myönnetään elinikäinen puhkiruostumistakuu. Akryyliosalle myönnetään pitkä 10 vuoden takuu. Kansi ja komponenteillä on 2 vuoden takuu.

Konkretiaa eikä kauniita puheita. Kuten saatat huomata, Aresson ulkoporealtaiden tekniikka, eristystoteutus, materiaalivalinnat ovat hyvin yksityiskohtaisesti kerrottu. Haluamme, että asiakkaalle välittyy mahdollisimman selkeä kuva tuotteesta ja siinä käytetyistä komponenteista. Tällä tavoin pyrimme rakentamaan asiakkaan ostokokemuksen Aresso ulkoporealtaista mahdollisimman helpoksi. Kun koko faktatieto on kerrottu, altaan vertaaminen ja valinta on merkittävästi helpompaa. Tampereella sijaitsevassa myymälässämme altaan tekniikka, eristys ja komponentit ovat kaikki näkyvillä. Mikäli et usko, toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustamaan altaaseen paremmin paikan päällä.

Hinnan ja laadun sinfoninen harmonia. Pyrimme aina ajattelemee asiat askeleen edelle. Teemme tämän siksi, koska markkina kaipaa uudistusta. Emme halua, että asiakas maksaa tyhjästä. Meille Aressossa tärkeintä on tyytyväinen asiakas, joka on helppo kohdata aina tulevaisuudessa. Tiedämme yleisen markkinatilanteen ja sen tarjonnan, pyrimme aina Aresso altailla hakeutumaan segmenttiin missä muut eivät ole. Tästä syntyy hinnan ja laadun yhteinen harmooninen sinfonia johon sinun on asiakkaana helppo samaistua.

Pähkinänkuoreen kiteytettynä Prato ja Taranto mallit tarjoavat asiakkailleen erityisen vahvan vesiporehieronnan suhteessa suuren määrään suuttimia. Allasveden laatu pidetään puhtaana 9,6 neliömetrin suodatuskapasiteetillä, UV-valolla sekä otsonaattorilla. Kolmiosainen TTH eristys yhdistettynä vahvaan lämpökanteen vähentää lämpöhukkaa pienentäen sähkönkulutusta. Huoltovapaa vinyyliverhous, markkinoiden paras akryyliosa yhdistettynä pitkiin takuihin tekevät ostamisesta huoletonta ja turvallista käyttäjälle.

Tiesithän että Aresso ulkoporealtaat valmistetaan tehtaalla, joka on valmistanut altaita ympäri maailman jo 17 vuoden ajan.

Kiteytettynä Aresso Prato ulkoporealtaan vahvuuksiin lukeutuu:

 • UV -valo ja tehokas otsonaattori aina vakiona
 • 5,9kW(8.0HP) vesihierontatehon pumput
 • 58 kappaleen ergonomisesti suunniteltu suutinasettelu
 • Edistyksellinen ja energiatehokas TTH eristysratkaisu
 • USA Aristechin vahva allasakryyli
 • Balboan ohjausjärjestelmä
 • 20 vesirajaledvaloa ja 5" päävalo
 • Poreen yksillöllinen säätömahdollisuus
 • Paksu eristekansi 120-100mm
 • Näyttävä ulkoverhous
 • Korkealaatuinen työn jälki ja kestävät komponentit
 • Rehellinen tieto altaan eristyksestä, materiaaleista ja osista.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 920.0 mm
 • Leveys: 2160.0 mm
 • Pituus: 2160.0 mm
 • Teho: 9600 W 
 • Runko: Ruostumaton teräsrunko
 • Allasakryyli: USA Aristech
 • Verhoilu: Tumman harmaa 150mm vinyyliverhoilu
 • Ulkoverhousvalaistus neljässä kulmassa
 • Altaan sisäväri: Marmorin valkoinen
 • Kuivapaino: 360 kg
 • Paino vedellä täytettynä: 1630 kg
 • Makuupaikat: 2
 • Istumapaikat 3
 • Niskatyynyt: 3 kpl
 • Hydroterapiasuuttimet: 58 kpl
 • Suutinten säätimet: 5 kpl
 • Eritys: TTH Trithermal Heating™
 • Lämpökansi: 120mm-100mm, (mahdollisuus 150mm-120mm lämpökanteen)
 • Lämmitin: Balboa 3kW
 • Ohjauskeskus: Balboa BP
 • Käyttöpaneeli: Balboa TP
 • Vesipumput: LX 3 x 2,2kW (3.0HP)
 • Valaistus: 20 vesirajalediä, 5" päävalaisin sekä ulkoverhousvalot
 • 18W UV-valo, tuhoaa altaan bakteerikasvustoa
 • Suodatuskapasiteetti: 100 neliöjalkaa
 • Suodatinmalli: Darlly Europe SC714
 • Otsonaattori, hapettaa altaan vettä
 • PVC-osat waterway
 • Suuttimet: RD-plastics
 • Suodatusjärjestelmä: Automaattinen  
 • Vianhakujärjestelmä   
 • Jäätymisenesto
 • Sähkökomponettejen ja kannen takuu: 2 vuotta
 • Allasakryylin takuu: 10 vuotta
 • Rungon takuu: elinkäinen puhkiruostumistakuu
 • Sähköntarve: min. 230 V/16 A
 • Sähkötaulussa on oltava vikavirtakytkin. Väliin on asennettava turvakytkin.

Hae edullista rahoitusta tästä!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ulkoporealtaat, Ulkoporealtaiden tarvikeet ja kemikaalit