Ulkoporeallas Aresso Tresso

Varastossa.

8 990,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Kotirahti, Nouto myymälästä Seinäjoki, Posti Ovellepaketti 21

Ulkoporeallas Aresso Tresso ulkoporeallas isommalle perheelle!

Aresson kauden 2021 ulkoporeallas uutuuksiin lukeutuva Trezzo edustaa Genovassa ja Tarantossa tututtua istuma- ja makuupaikkatyyliä ollen kuitenkin sarjansa high end koonsa ja varustelun puolesta. Vaativan käyttäjän varma valinta, ilman kompromissejä ja keskinkertaisuuksia.

Meille Aressolla on erityisen tärkeä vastata jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään markkinaan, ollen aina aallon harjalla mallejen ja muotojen kanssa. Pitkään harkitun suunnittelun ja testauksen jälkeen markkinoille vapautuvat mallit ovat aina varmasti sarjansa korkeinta luokkaa.

 

Aresso Trezzo ulkoporealtaan tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa:

72 suutinta. Vaikka suuttimia on paljon, ei ole itsestäänselvyys mitä ne ovat ja ennen kaikkea missä ne ovat. Monzan suunnittelussa on pyritty huomioimaan porehieronnan maksimaalin nautinto käyttäjälleen. Olipa sinulla kipeä pohkeet, selkäkipuja, jumittuneet hartiat tai jalkapohjat kaipaavat hierontaa, Monza mahdollistaa kehon jokaisen osa-alueen kattavan hierontakokemuksen. Mikä olisikaan nautinnollisempaa kuin pitkän työpäivän jälkeen istahtaa 37-asteiseen veteen kytkeä poreet päälle ja nauttia olostaan. Lämmin vesi rentouttaa kehoa ja lukuisat suuttimet avaavat kipeitä lihaksia. Me haluamme, että Sinun arjestasi tulisi entistäkin miellyttävämpää, kodista tuli koti jossa koko perhe nauttii olostaan.

 

Suuttimia ja tehoa niiden takana. 72 suuttimelle tehoa tarjotaan kolmen vesipumpun välityksellä. Pumppujen yhteenlaskettu teho onkin hurjat 5,9kW ( 8,0HP ). Suuresta tehosta huolimatta pumpputeho on mitoitettu altaan piirikortin jokaiselle vaiheelle siten, että pumppujen ollessa päällä altaan lämmitys ei lopeta lämmittämistä vaan voit nauttia poreista kovillakin pakkasilla ilman, että allas jäähtyy tolkuttoman nopeasti. Portaattomien säätömahdollisuuksien ansiosta jokainen altaan käyttäjä voi halutessaan valita itselleen mieleisen hierontatehon, tehokkaasta aina kevyeen hellään porenautintoon.

 

Ison perheen tarpeisiin. 230 x 230 ulkomitat, 5 tilavaa istumapaikkaa ja yksi makuupaikka ovat perheen mieleen. Kolme penkeistä ovat korkeampia kuin muut ja sopivat lapsille hyvin, makuupaikka ja kaksi istumapaikkaa ovat kuin lepotuoleja. 92cm korkeus pitää huolen, etteivät olkapäät jäädy pidemmälläkään miehellä. Altaan yhtämittainen leveys ja pituus helpottavat altaan sijoittelua terasille. Kansihissi voidaan asentaa aukeamaan halutulle sivulle. Tehokas niskahierontapaikka mahdollistaa kokonaisvaltaisen hieronnan kipeitä olkapäitä ja niskaa myöden.

 

Suuttimien asettelulla on merkitystä. Ei ole yhdentekevää missä ja minkälaisia suuttimia altaassa on. 5,9kW vesivoimaa käyttäessä 2,5" ja suuremmat suuttimet heräävät isosti eloon. Isojen vesisuuttimien poreet hierovat käyttäjän kipeät lihakset, rentouttavat virkistäen mieltä. Suutinten sijoittelu on insinöörityön taidonnäyte, kokonaisuus luo miellyttävän kylpykokemuksen kerta toisensa jälkeen.

 

Otsooni tehokas apu veden laadun ylläpitoon. Otsonointi perustuu voimakkaaseen hapetukseen, joka neutralisoi erittäin tehokkaasti altaan näkymättömiä bakteereja. Otsonointi perustuu tyypillisesti uv-säteilyn, hapen ja kosteuden yhteisvaikutukseen. Otsonointilaitteissa eli otsonaattoreissa, on uv-säteilyä tuottava lamppu, joka yhdessä hapen ja kosteuden kanssa tuottaa otsonia. Näin tapahtuva otsonointi siis jäljittelee luonnossa tapahtuvaa otsonin syntymistä.

 

UV-valo jatkossa aina vakiona. UV-valolaitteet käyttävät ultraviolettisäteilyä allasveden desinfiointiin; suurienerginen UVC-säteily on tehokas keino bakteerien tappamiseen. Alun perin ultraviolettisäteily otettiin käyttöön jäteveden puhdistamisessa, mutta nykyisin yleisempi käyttökohde on juomaveden puhdistus. Myös uima-altaissa ja ulkoporealtaissa käytetään ultraviolettisäteilyyn perustuvia desinfiointilaitteita, jotka vähentävät kemikaalien tarvetta. Ultraviolettilampuilla desinfioidaan myös leikkaussaleja.

 

Tekniikka by Balboa. Balboa USA kuten olettaa saattaa. Aresso ulkoporealtaat luottavat vain ja ainoastaan Balboan lämmittimiin, ohjauspaneeleihin ja keskusyksiköihin. Vaivattomuus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat asioita joita arvostamme. Tiesithän, että Balboa on kiistatta maailman johtavin ulkoporealtaiden ohjauslaitteiden toimittaja ja valmistaja. Markkinoilla olevat Waterway sekä Gecko ovat myös erittäin laadukkaita, mutta huollot sekä varaosien saanti on erityisen hankalaan verrattaessa Balboaan.

 

Näyttävä valaistu ulkoverhous on toteutettu tutulla näyttävällä 150mm leveällä vaakapaneelilla ja jokaiseen nurkkaan on upotettu ulkoverhousvalot, tehden altaan kokonaisuudesta erityisen tunnelmallisen ja kauniin kokonaisuuden.  

 

Tinkimätön LED valaistus. Aresso Trezzo ulkoporealtaan LED valaistus on toteutettu 5" päävalolla sekä 20 kappaleella vesirajaledejä. Yhdistelmä takaa tunnelmallisen ja kauniin kokonaisuuden. Haluttu väri voidaan lukita tai nauttia portaattomasti vaihtuvasta väriohjelmasta. 20 vesirajalediä ovat minimivaatimus meille, jos tavoitellaan tasaista ja yhtenäistä kaunista valotunnelmaa. On hyvä huomioida, että vesirajaledin ledikohtainen teho ei ole erityisen suuri, joten vesirajaledien lukumäärään on hyvä kiinnittää huomioita.

 

Wi-fi optio tuo tarvittaessa lisämukavuutta altaan käyttöön. Balboan tarjoama bwa järjestelmä mahdollistaa altaan käytön omasta älypuhelimesta. Sinun on helppo tarkastaa altaan lämpötila, käyttöasetus tai vaikka käynnistää vesipumput kunhan allas ja älypuhelin on kytketty wi-fi verkkoon.

 

Jäätymisenesto turvaa. Aresso Trezzo ulkoporealtaan talvisäilytys on tehty erittäin helpoksi, sillä siinä on täysin automaattinen jäätymisenestojärjestelmä. Altaan vesipumput käynnistyvät automaattisesti, mikäli veden lämpötila laskee alle 8,2 asteen.

 

7,3mm Usa Aristechin ulkoverhous on maailman laajuisesti parasta mitä ulkoporealtaisiin on tarjolla. Ulkoporealtaan ostamisessa ei ole kyse vain pumpuista, suuttimista ja valoista. On hyvä kiinnittää huomioita myös asioihin, jotka välttämättä ei ole aina eniten esillä mutta ovat silti kaikista oleellisimpia allasta valittaessa. Amerikassa valmistettu allasakryyli on ennenkaikkea erityisen näyttävä sekä viimeistelty mutta ennenkaikkea akryyliosalle tarjotaan 10 vuoden takuu. Vastaavia takuita tarjotaan vain ulkoporeallasmalliston suurimmilla valmistajilla kuten Cal Spas tai Jaquzzi. Vaikka laatu ja takuut ovat samat, hinta vain murto-osan. Aressossa saat huippulaatua huippuhintaan. Huomioithan ostaessasi allasta, että heikot allasakryyleissa voi ilmetä kuplimista jo muutaman vuoden käytön jälkeen. Mikäli kuplimista ilmenee, allas on vaihtokunnossa. Tämä ei ole pelottelua, haluamme vain että asiakkaamme tietävät mitä ovat ostamassa.

 

TTH Trithermal Heating™ uskomaton eristys. Kolmiosaisen Trithermal Heating™ eristyksen ansiosta Aresso ulkoporealtaat eivät hävitä hukkalämpöä ilmakehään edes kovimmillakaan pakkasilla.

Eristys alkaa altaan runko-osasta, johon on ruiskutettu uretaania jopa 40mm vahva kerros. Uretaanieristyksen jälkeen altaan ja ulkopaneleiden väliin jää eristävä ilmavaippa.

Ilmavaipan merkittävyys korostuu käytännössä siten, että ilman lämmitintä pumppujen hukkalämpö pystyy pitämään allasveden yli 30 asteessa ulkolämpötilan ollessa 0 -asteessa. Ilmavaipan sulkee ABS-muovista valettu paksu pohja ja tiivis ulkopanelointi, johon on asennettu 30mm vahvat eristelevyt, eristelevyt myös ulkoporealtaan pohjassa. Eristemateriaalina käytetään suulakepuristettua polyeteeniä, jonka vahvuuksia ovat tehokas lämmön- ja kosteudeneristys. Polyeteenin yhtenä vahvuutena on myös sen hyvä ääneneristys. Pumppujen tuottama ääni saadaan tehokkaasti vaimennettua eristerakenteen ansiosta.

Pumpuista säteilevä hukkalämpö heijastetaan takaisin altaan uretaaniin ja putkistoon tähän kehitetyllä alumiinipintaisella foliomatolla.

Foliomaton 5mm eriste vähentää säteilylämmön etenemistä ulkopanelointiin ja viimeiseen eristekerrokseen.  Altaan runko ei ole kosketuksissa ulkopanelointiin, tällä tapaa estetään kylmäsiltojen muodostuminen.

Tiivistettynä TTH Trithermal Heating™ eriste on kolmikerroksinen:

    1. 20-40mm ruiskutettu uretaanieriste

    2. 5mm foliomattoeristys

    3. 30mm polyeteenieriste

 

 Lämpökansi eristää entisestään. Kaikki Aresso ulkoporealtaat toimitetaan 100-120mm paksulla lämpökannella. Lämpökansi on erittäin korkealaatuisesti valmistettu kuten kaikki muutkin Aresso ulkoporealtaissa käytetyt komponentit. 120mm - 100mm lämpökansi eristää täysin allasveden haihtumisen ilmakehään. Lämpökameralla kuvatessa kovimmallakaan pakkasella kannen läpi ei voitu havaita lämmön haihtumista. Mikäli kuitenkin haluat Aresso altaasi 150mm-120mm lämpökannella me tarjoamme sen Sinulle. Kysy tästä lisää.

 

Suuttimien laatu ja rungon valinta antaa mahdollisuuden altaan räätälöintiin. Aresso ulkoporealtaissa suuttimien rungot ovat tarkkaan valitut siten, että roto ja jet suuttimia voi halutessaan vaihdella tai muuttaa. Jokaisella käyttäjällä on omat vaatimuksensa, roto ja jet suuttimilla voit räätälöidä altaan juuri itsellesi sopivaksi.

 

9,6 neliömetrin suodatusteho kuormittaa vähemmän luontoa. Aresso altaissa on aina vakiona Darlly Europen 4,3 neliömetrin suodattimia yksi tai kaksi kappaletta. Trezzo mallissa näitä suodattimia on aina kaksi nostaen suodatustehon 9,6 neliömetriin. Voisimme tarjota asiakkaillemme heikkoja 2 neliömetrin suodattimia, mutta sitä emme tarjoa. Vaadimme altailtamme parasta  ja haluamme seistä valintojemme sekä sanojemme takana. Laadukkaat suodattimet kestävät pidempään, vaihtoväli harvenee allasvesi pysyy parempana. Kaikki nämä muodostavat pienemmän hiilijalan jäljen ja energiatehokkaan käytön.

 

 Veden poisto uppopumpulla tai siihen tarkoitetulla poistoventtiilillä. Kaikissa Aresso ulkoporealtaissa on oma tyhjennysventtiilinsä. Altaan pohjan alimmassa kohdassa sijaitsevasta viemäristä saat valutettua altaan täysin tyhjäksi. Sivulla sijaitseva pop-venttiili on helppokäyttöinen. Venttiilin lähdössä on valmis 3/4 kierre, johon puutarhaletkun adapteri on helppo kiinnittää. Huomioithan, että allas ei tyhjene kuitenkaan kokonaan vedestä venttiilin kautta vaan putkistoon sekä jakotukkeihin jää aina vettä.

 

Tärkein huoltoluukku käyttöpaneelin alapuolella. Mikäli allas upotetaan terassiin olisi optimaalinen tilanne, jos huoltoluukku rakennetaan joka sivulle. Tärkein huoltoluukku sijaitsee kuitenkin jokaisen altaan käyttöpaneelin alapuolella. Tämän huoltoluukun taka löytyy muun muassa lämmitin, keskusyksikkö sekä kiertovesipumppu. Tilaa taakseen huoltoluukku vaatii vähintään 40 senttimetriä.

 

Altaan yhteneväiset mitat mahdollistavat kansihissin asentamisen joka sivulle. Mikäli haluat asentaa Aresso ulkoporealtaaseesi kansihissin on sen asennus helppoa ja vaivatonta.

Hae edullista rahoitusta tästä!

 • Korkeus: 920.0 mm
 • Leveys: 2300.0 mm
 • Pituus: 2300.0 mm
 • Teho: 8900 W
 • Runko: Ruostumaton teräsrunko
 • Allasakryyli: Usa Aristech 7,5mm
 • Verhoilu: Tumman harmaa 150mm vinyyliverhoilu
 • Altaan sisäväri: Marmorin valkoinen
 • Kuivapaino: 390 kg
 • Paino vedellä täytettynä: 1690 kg
 • Makuupaikat: 1
 • Istumapaikat 5
 • Niskatyynyt: 4 kpl
 • Hydroterapiasuuttimet: 72 kpl
 • Suutinten säätimet: 4 kpl
 • Eritys: TTH Trithermal Heating™
 • Lämpökansi: 120mm-100mm, (mahdollisuus 150mm-120mm lämpökanteen)
 • Lämmitin: Balboa 3kW
 • Ohjauskeskus: Balboa BP
 • Käyttöpaneeli: Balboa TP
 • Vesipumput: LX 2 x 2,2kW (6.0HP), 1 x LX 1,5kW(2,0HP)
 • Valaistus: 20 vesirajalediä
 • Suodatuskapasiteetti: 100 neliöjalkaa
 • Suodatinmalli: Darlly Europe SC714
 • Otsonaattori, hapettaa altaan vettä
 • 18w ultraviolettivalot
 • PVC-osat waterway
 • Suuttimet: RD-plastics
 • Suodatusjärjestelmä: Automaattinen
 • Vianhakujärjestelmä
 • Jäätymisenesto
 • Sähkökomponettejen ja kannen takuu: 2 vuotta
 • Allasakryylin takuu: 10 vuotta
 • Rungon takuu: elinkäinen puhkiruostumistakuu
 • Sähköntarve: 1 x 16 A tai 3 x 16 A
 • Sähkötaulussa on oltava vikavirtakytkin. Väliin on asennettava turvakytkin.
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ulkoporealtaat, Ulkoporealtaiden tarvikeet ja kemikaalit